loader
banner
Ga efficiënter om met apparatuur in de fabriek, kies voor virtualisatie!

Virtualisatie

Wanneer je een onafhankelijk, compleet en ultra beveiligd platform zoekt om alle voordelen van Server en desktopvirtualisatie binnen het bedrijf te kunnen gebruiken, stap dan over op ons virtualisatie platform.

Het platform is hardware onafhankelijk en kan dusdanig ingeregeld worden, dat het systeem volledig (en onbeperkt) schaalbaar wordt. Van klein tot groot en vice versa. Het platform kan afgenomen worden vanuit het datacenter en/of “on premise”.

Bantoe laat zich niet in een hokje dwingen, voor elke situatie is er wel een oplossing!

img
img
Innovatief

Door gebruik te maken van virtualisatie technieken van de 2e generatie, zijn wij in staat oplossingen te bieden waarbij bestaande systemen te kort schieten.

img
‘All in one’

Alle functionaliteiten hebben we standaard aan boord. Van ‘stand-alone’ systeem tot een ‘multi-domain’ geclusterd serverpark. Het kan allemaal ingesteld worden m.b.v. de Unified Console zonder extra softwaretools toe te voegen.

img
Schaalbaar

Van 1 naar meer dan 10000 systemen, opgenomen in een Private of Public cloud. On-site geregeld binnen de eigen onderneming of Hosted? Bantoe kan virtualisatie realiseren die naadloos aansluit op de wensen binnen een bedrijf.

img
Eenvoudig

Complexe systemen kunnen vele malen eenvoudiger worden. Daardoor kunnen migraties en deployments uitgevoerd worden in een beperkt aantal uren. (ipv dagen cq. weken.)

img
Betaalbaar

De Total Cost of Ownership omlaag! Dat is nu zeker mogelijk. Over de gehele linie kan bespaard worden op hardware, op- slag, software licenties en beheer. Uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit.